top of page

Drama při předávání Oscarů

Aktualizováno: 2. 4. 2022

Letošní předávání Oscarů bylo velmi překvapující. Oceněný Will Smith zasadil facku na obličej moderátora a komika Chrise Rocka. To, že je komik, se mu trochu vymstilo, během moderování měl totiž nevhodný vtípek na účet Smithové manželky Jady Pinkettové Smithové. Moderátor zažertoval, že se těší na roli v pokračování filmu G. I. Jane. „Jado, miluji tě. Už se nemůžu dočkat, až tě uvidím v G.I. Jane 2," řekl doslova Rock. Svým vtipem mířil konkrétně na velmi krátký sestřih Pinkettové Smithové. Velmi podobný měla totiž herečka Demi Mooreová jako hlavní představitelka ve zmiňovaném filmu z roku 1997.

Smithova manželka však trpí jistou nemocí, která způsobuje vypadávání vlasů, tudíž se žert” Chrise Rocka dá považovat za nemístný. Willa Smitha toto chování moderátora zřejmě vytočilo, a proto vstal a šel na pódium, kde mu dal nečekanou facku. O něco později mu Will Smith ještě vysvětlil, že si už nemá brát jeho manželku do pusy”.

Naprosto chápu jeho chování, a však mohl to řešit i jiným způsobem než rovnou fackou.

Za své chování se pak Smith omluvil, když šel na pódium převzít cenu za ztvárnění Richarda Williamse, otce slavných tenistek Sereny a Venus, ve filmu Král Richard: Zrození šampionek. Ve své děkovné řeči řekl: „Chci se omluvit Akademii. Chci se omluvit všem nominovaným kolegům. Umění napodobuje život. Vypadám jako bláznivý otec, přesně jako to říkali o Richardu Williamsovi. Ale láska vás přiměje dělat bláznivé věci.“ Plus se později ještě jednou omluvil na svém twitterovém účtu. Myslím, že se k situaci Will Smith nakonec postavil rozumně a víceméně ji dokázal vyřešit.

zde je celé video bez cenzury:

LM















Jady Pinkett Smith X Demi Moore




17 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page