top of page

Vítejte v Paříži! Podruhé!

Po úspěchu první série Emily in Paris si dal Netflix nečekaně rok pauzu. Ale nakonec se fanoušci pokračování dočkali.

Druhá série plynule navazuje na tu předchozí. Znovu se tedy vracíme do Paříže, města lásky, módy a skvělého pečiva. Tím vším nás provází Američanka Emily (Lily Collins), reklamní manažerka pocházející z Chicaga, která si život ve Francii značně zkomplikovala svou milostnou aférkou s přítelem své kamarádky, šéfkuchařem Gabrielem (Lucas Bravo). Děj se v podstatě točí kolem jednoho tématu. Zjistí Camille (Camille Razat) pravdu? Příběh se v těchto místech zasekne, ztrácí tempo a vzniká hodně hluchých míst, které nestačí zaplnit ani sarkastické poznámky typické Francouzky Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu). Emily kličkuje, a nějakým zázrakem jí to prochází, za pomoci jejích přátel. Do tohoto zmatku se přimotá Alfie (Lucien Laviscount). Tím nám vzniká už tolik ohrané téma milostného trojúhelníku, na který jsme nikdo nebyli připraveni. Alfie je velice charismatický a svou britskou angličtinou rozhodně dopomohl k tomu, abych to se seriálem nevzdala. Bohužel jej stále vidíme jen jako nový objekt pro Emily, a tak se mu nedostává příliš prostoru. Ale i přesto byl nepostradatelnou součástí druhé série, abychom zde konečně viděli pohledného Gabriela žárlit. Za zmínku určitě stojí také postava Mindy (Ashley Park) a její snaha prorazit jako zpěvačka. Seriál obohatila také původní píseň v podání Ashley Park a Kevina Diase Mon Soleil, která se ihned stala populární na sociálních sítích.

Nepřinesl nám tedy příliš nového oproti první sérii, ale rozhodně navnadil na pokračování svým otevřeným koncem. Streamovací stanice Netflix letos v lednu potvrdila, že seriál nebude mít pro velký úspěch pouze třetí, ale i čtvrtou sérii.

Emily in Paris je zábava jako stvořená pro nenáročné diváky, milovníky Sexu ve městě nebo obdivovatele francouzského životního stylu. Pokud se řadíte mezi milovníky pařížských návrhářů, zklamáni nebudete. V první sérii Lily Collins zazářila v černých koktejlových šatech, které našly inspiraci u Audrey Hepburn. V druhé, to byla tylová róba H&M x Giambattista. Díky ní totiž Emily snad poprvé vyčnívala v dobrém slova smyslu a šlo snad o nejelegantnější kousek celé řady.

Zbývá jen říci J'adore.


Tento serial hodnotím na slušných 65%

AW

Fotogalerie:

Zleva Emily (Lily Collins, Mindy (Asley Park),

Camille (Camille Razat)







Emily in Paris (official poster 2021)


Na přehlídce ve Versailles, Emily Cooper (Lily Collins) a Madeline Wheeler (Kate Walsh)
















Emily a Alfie X Emily a Gabriel



16 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page